EGE MATAL’da Bilim Sanatla Buluşuyor!

24 Mayıs 2017, Saat:17.30

"Mikroskopinin Büyüleyici Dünyası" Fotoğraf Yarışması

Bilim ve sanat kaynağını doğadan, gücünü ise insanın zihinsel ve yaratıcı dehasından alır. Çalışmalarınız esnasında yakaladığınız birbirinden güzel görüntüleri sergilemek ve mikroskopinin büyüleyici dünyasına hep birlikte bakmak için bir araya geldik.

Bu yıl ilki EGE MATAL bünyesinde, 24.05.2017 tarihinde gerçekleştirilmiş olan ‘‘Mikroskopinin Büyüleyici Dünyası’’ isimli fotoğraf yarışması ve sergisinde sizleri de aramızda görmekten memnuniyet duyacağız.
Yoğun iş temponuzda yaptığınız çalışmalarla (AFM, Floresan Mikroskobu, Konfokal Mikroskobu, Mikro-CT, SEM ve TEM görüntüleri vb.) katılarak kısa bir ara vermek ve hep birlikte keyifli vakit geçirmek için başvurularınızı bekliyoruz.

Yarışma siyah-beyaz ve renkli olmak üzere iki kategoride düzenlenecektir.

Yarışmaya katılmak için katılım formunu doldurup görüntülerle birlikte etkinlik.egematal@gmail.com elektronik posta adresine göndermeniz yeterlidir.

Katılım Formunu İndirmek İçin Tıklayınız

Son Başvuru Tarihi: 15 Mayıs 2017, Saat 17.00

İletişim Bilgileri:
Tel: 0 232 311 4801- 0 232 311 4802
Faks: 0 232 311 4803
E-Posta: etkinlik.egematal@gmail.comegematal@mail.ege.edu.tr

Adres: Ege Üniversitesi Merkezi Araştırma Test ve Analiz Laboratuvarı Uyg. ve Arş Merkezi, 35100, Ege Üniversitesi Kampüsü, Bornova/İZMİR
Web Sayfası: http://egematal.ege.edu.tr/

Saygılarımızla,
EGE-MATAL EKİBİ

Copyright © 2017 EBILTEM, All rights reserved.

SPONSORLAR