EGEMATAL SEMÄ°NER

26 Mayıs 2021 ÇarÅŸamba günü saat 10.00'da Ege Üniversitesi Merkezi AraÅŸtırma Test ve Analiz Laboratuvarı Uygulama ve AraÅŸtırma Merkezi (EGE-MATAL) ve Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi tarafından,  Chancellor's Professor at UCLA (Volgenau Chair for Engineering Innovation Electrical & Computer Engineering, Bioengineering), HHMI Professor (Howard Hughes Medical Institute), Associate Director (California NanoSystems Institute (CNSI)AydoÄŸan ÖZCAN'ın konuÅŸmacı olduÄŸu "Toward a Thinking Microscope: Deep Learning-enabled Computational Microscopy and Sensing" konulu bir seminer düzenlenecektir.

Seminere katılmak ve izlemek için lütfen burada linki verilen pdf dosyasındaki katılım linkini kullanınız.

Ege Ãœniversitesi

EGE ÃœNÄ°VERSÄ°TESÄ°